Eventfotograf i Stockholm

Att ha någon som är med på företagets event och fotograferar det som händer är det många som skulle vilja ha i Stockholm och självklart även på andra ställen än i vår huvudstad. En fotograf som fotograferar event är jag, Daniel Gual, tillsammans med mitt företag Daniel Gual Photography. Mitt företag håller till i Stockholm och Spanien, men flyttar oss gärna till dina preferenser, eftersom jag själv gärna anpassar mig efter kundens egna önskemål. Gillar ni mitt arbete så gör jag det som krävs för att du ska bli nöjd.

Fler företagsfotograferingar

Jag är er eventfotograf i Stockholm. Men det finns dock fler typer av fotograferingar jag kan ta mig an runt om i världen. Just för företag kan jag hjälpa er med några av följande uppdrag – utöver att fota event:

 • Gruppbilder – spännande och dynamiska för ledningsgruppen eller styrelsen
 • Bilder till hemsidan – jag ser till att bilderna ger stor trovärdighet och skapar en personlig känsla som stämmer överens med företagets värderingar
 • Porträttbilder – tidlösa och starka porträtt som väcker uppmärksamhet och stärker ert varumärke
 • Produktfoton – jag fotar produkter så de skapar en känsla hos mottagaren
 • Reklambilder – bilder som ska övertyga mottagaren kräver mycket eftertänksamhet
 • Modebilder – stiliga och snygga modefoton
 • Matbilder – att fota mat är en konst och kräver mycket omtanke
 • Privata fotograferingar

Jag kan fota så mycket mer än bara event och åt företag – jag är även specialist på att fota åt privatpersoner och andra typer av event:

 • Bröllopsfotograferingar – föreviga dina viktigaste händelser i livet
 • Gravidbilder – jag ser till att du minns det vackra med tiden före förlossning
 • Familjefotograferingar – fota fina bilder på hela familjen
 • Porträttbilder – tidlösa porträtt
 • Profilbilder – jag tar fram ditt vackraste jag

Vad gör mig speciell?

Med mina värdeord kvalitet, erfarenhet, kunskap och trygghet lyssnar jag på er och ser till att ni får det ni önskar. Jag är en väldigt noggrann fotograf som är lätt att ha att göra med. Jag är anpassningsbar och vill att ni som kund ska få det allra bästa. Gällande eventfotografering ser jag till att hålla mig i bakgrunden och inte störa eller synas, samtidigt som jag lyckas fånga de allra viktigaste och roligaste stunderna. Söker ni en eventfotograf till ert eget företagsevent i Stockholm eller på annan plats, så är ni mer än välkomna att höra av er till mig för priser, tider och annat som kan vara bra att veta innan själva eventet. Lättast är att kontakta mig via formuläret här på hemsidan, så återkommer jag så fort som möjligt!

 

KONTAKT & BESÖKSADRESS

 

Send Message

eventfotograf stockholm

 

Izabelle & Christoffer

Med stort engagemang och känslan för att få både vuxna och barn att trivas framför kameran så förevigades vår stora dag med helt underbara bilder långt över vår förväntan

Hanna & Jonathan

Vi kan inte säga hur otroligt nöjda vi är med bilderna! Tack så jättemycket! Helt underbart!

Malin Hole

Det var slumpen som ledde oss till Daniel som vår bröllopsfotograf, men en oerhört lycklig slump! Redan under förplaneringen pratade vi om vad som utmärker oss som par och vad som är viktigt för oss under själva fotograferingen. På den stora dagen arbetade han för att få oss att känna oss avslappnade, ta en stor variation av bilder och få med motiv som vi tyckte var viktiga. Vi kunde inte vara mer nöjda med leveransen, som inkluderade allt från mer formella poserande foton till det fånigt avslappnade som får oss att minnas hur härlig bröllopsdagen var - allt i vackra färger och kompositioner

Renée B.

Ville ge min blivande man en uppskattad morgongåva, efter två barn ser inte kroppen riktigt ut som man vill att den skall göra men jag gick till fotograferingen super nervös lite på vinst och förlust och helt utan någon som helst erfarenhet. På en gång fick Daniel mig att känna att jag var i trygga händer! Otroligt professionell och lyhörd, kändes otroligt avslappnat och SÅÅ jäkla kul! Världens egoboost! Jag är så otroligt glad att jag övervann min osäkerhet och gjorde detta,ett minne för livet! Jag rekommenderar absolut Daniel Guals Budoirfotografering!

Sofia & Viktor

Vi är supernöjda med bilderna som Daniel tog på vår bröllopsdag, innan, under och efter vigseln. Han fångade de starka ögonblicken på ett utmärkt sätt och de många bilderna vi fick var samtliga noggrant genomarbetade. Dessutom var det väldigt trevligt att jobba med Daniel före, under och efter bröllopet. Han är lätt att ha att göra med och en väldigt duktig fotograf. Vi rekommenderar varmt alla som vill föreviga viktiga ögonblick i livet att samarbeta med Daniel.

Ellinor Nilsson

Jag hade väldigt roligt och kände mig trygg under plåtningen med Daniel, det märktes att han är en erfaren fotograf! Bilderna blev superbra och jag kommer garanterat att vända mig till honom för framtida fotograferingar!

Helhetslösningar för era behov

Tjänster