Fotostudio Stockholm

När du är på jakt efter en fotostudio i Stockholm så ska ni kontakta mig på Daniel Gual Photography. Jag arbetar både för privatkunder och företagskunder och befinner mig främst i Stockholm och Spanien. Här erbjuds ni en fotostudio och flertalet andra foto-tjänster på andra orter och platser – helt beroende på era preferenser och önskningar.

I fotostudion finns allt material som ni kan tänkas behöva för en fotografering med en fotograf. Där finns all teknik, alla redskap och all rekvisita för själva fotograferingen. Ni behöver inte tänka så mycket, utan bara dyka upp med er själva och era önskemål så ser jag till att ni får en fotografering som blir precis så som ni tänkt er.

Fotostudio Stockholm

Tjänster jag erbjuder utanför fotostudion i Stockholm

Som fotograf i Stockholm erbjuder jag inte bara tjänster i fotostudion som ligger i stan – jag har även möjlighet att ta mig till andra platser för att utföra andra tjänster som fotograf:

 • Porträttfotografering – olika typer av porträttfotografering både för företag och privatpersoner. Detta kan ske i och utanför fotostudion
 • Produktfotografering – för företag både i och utanför fotostudion
 • Fotografering för reklam – för företag som behöver någon att fotografera deras reklambilder; även detta både i och utanför fotostudion
 • Modefotografering – jag har erfarenhet av att fotografera modebilder, i och utanför en fotostudio, åt företag som behöver dessa
 • Eventfotografering – en eventfotografering sker självklart på plats åt både privatpersoner och företag – för olika typer av event
 • Matbilder – matbilder kan tas både i en fotostudio och utanför och är främst för företag
 • Headshots – ett headshot är en bild med fokus på en persons ansikte. Självklart kan detta ske var ni vill – i en fotostudio eller utanför
 • Boudoirfotografering – fotografering av en persons bästa sida, en egoboost, som också kallas morgongåvafotografering. Denna typ är för privatpersoner och kan ske både i och utanför fotostudion
 • Bröllopsfotografering – detta sker självklart på eventet i sig och är till för privatpersoner som vill föreviga den speciella dagen
 • Graviditetsfotografering – detta är för privatpersoner som vill fotografera sin graviditet och kan ske både i och utanför fotostudion
 • Familjeporträtt – för privatpersoner, där jag fotograferar familjer antingen i hemmet eller i en fotostudio
 • Andra typer av porträtt – privatpersoner eller företag som behöver ta porträttbilder. Detta kan ske både i och utanför studion
 • Profilbilder – profilbilder åt privatpersoner eller företag; i eller utanför studion
 • Bilder till hemsidor – att ta rätt bilder till ett företags hemsida är inte alltid lätt, men det fixar jag på valfri plats; i eller utanför studion

Fotograf med fotostudio i Stockholm

Jag arbetar för att uppnå kvalitet, jag har lång erfarenhet, mycket kunskap och arbetar tryggt – jag brukar säga att jag levererar mer än bara en bild. Jag ser mig själv som en lättsam fotograf med stor passion för fotografi och människor. Som fotograf är mina största mål att lyckas fånga samt föreviga speciella stunder och ögonblick. Detta gör jag för er skull – med mycket energi, noggrannhet och stolthet. Det är denna passion som får mitt arbete att bli så bra och omtalat. Om ni vill veta mer om mig och vad jag kan göra för er, hör då av er till mig. Detta kan ni göra med enkelhet via formuläret här på hemsidan, men också på mail och telefon.

KONTAKT & BESÖKSADRESS

 

Send Message

Fotograf - Fotostudio Stockholm

 

Izabelle & Christoffer

Med stort engagemang och känslan för att få både vuxna och barn att trivas framför kameran så förevigades vår stora dag med helt underbara bilder långt över vår förväntan

Hanna & Jonathan

Vi kan inte säga hur otroligt nöjda vi är med bilderna! Tack så jättemycket! Helt underbart!

Malin Hole

Det var slumpen som ledde oss till Daniel som vår bröllopsfotograf, men en oerhört lycklig slump! Redan under förplaneringen pratade vi om vad som utmärker oss som par och vad som är viktigt för oss under själva fotograferingen. På den stora dagen arbetade han för att få oss att känna oss avslappnade, ta en stor variation av bilder och få med motiv som vi tyckte var viktiga. Vi kunde inte vara mer nöjda med leveransen, som inkluderade allt från mer formella poserande foton till det fånigt avslappnade som får oss att minnas hur härlig bröllopsdagen var - allt i vackra färger och kompositioner

Renée B.

Ville ge min blivande man en uppskattad morgongåva, efter två barn ser inte kroppen riktigt ut som man vill att den skall göra men jag gick till fotograferingen super nervös lite på vinst och förlust och helt utan någon som helst erfarenhet. På en gång fick Daniel mig att känna att jag var i trygga händer! Otroligt professionell och lyhörd, kändes otroligt avslappnat och SÅÅ jäkla kul! Världens egoboost! Jag är så otroligt glad att jag övervann min osäkerhet och gjorde detta,ett minne för livet! Jag rekommenderar absolut Daniel Guals Budoirfotografering!

Sofia & Viktor

Vi är supernöjda med bilderna som Daniel tog på vår bröllopsdag, innan, under och efter vigseln. Han fångade de starka ögonblicken på ett utmärkt sätt och de många bilderna vi fick var samtliga noggrant genomarbetade. Dessutom var det väldigt trevligt att jobba med Daniel före, under och efter bröllopet. Han är lätt att ha att göra med och en väldigt duktig fotograf. Vi rekommenderar varmt alla som vill föreviga viktiga ögonblick i livet att samarbeta med Daniel.

Ellinor Nilsson

Jag hade väldigt roligt och kände mig trygg under plåtningen med Daniel, det märktes att han är en erfaren fotograf! Bilderna blev superbra och jag kommer garanterat att vända mig till honom för framtida fotograferingar!

Helhetslösningar för era behov

Tjänster