Daniel Gual Photography hjälper er

Att en bild säger mer än tusen ord är ett välkänt och välanvänt uttryck. Även om det i väldigt många fall visserligen stämmer, finns det såklart få bilder som kan återskapa den faktiska känslan när bilden är tagen. Men bortom det finns någonting annat – ett bra fotografi ger minnet från stunden ett nytt och evigt liv. Som fotograf är det min ambition att skapa sådana bilder, oavsett vad för slags fotografering det är och oavsett om kunden söker en fotograf i Spanien, på Mallorca, i Sverige eller på någon annan plats världen.

Under mina år i yrket har jag arbetat som såväl mode- och reklamfotograf som event- och bröllopsfotograf, både i Spanien där jag är uppväxt men även i andra länder. På så vis både trivs jag att arbeta utomlands och är jag van vid att resa, vilket gör det naturligt för mig att ta ett jobb oavsett var kunden befinner sig. Att anlita mig som bröllopsfotograf i Spanien, bland annat på Mallorca, är på så vis också till en fördel med tanke på min bakgrund.

Makes people look great – erfaren bröllopsfotograf i Spanien

En gemensam nämnare för alla mina bilder är ett fokus på människan – dig – vilket tillsammans med min passion för foto skapar en hållbar dynamik. Mitt jobb är att föreviga minnet från er dag, så att ni kan ta det vidare i generationer framåt. Att få göra detta är något jag lever för.

Välkommen att kontakta mig när ni söker er bröllopsfotograf på Mallorca eller andra delar av Spanien, samt om ni skulle ha några övriga frågor, funderingar eller önskemål!

KONTAKT & BESÖKSADRESS

 

Send Message

 

 

Izabelle & Christoffer

Med stort engagemang och känslan för att få både vuxna och barn att trivas framför kameran så förevigades vår stora dag med helt underbara bilder långt över vår förväntan

Hanna & Jonathan

Vi kan inte säga hur otroligt nöjda vi är med bilderna! Tack så jättemycket! Helt underbart!

Malin Hole

Det var slumpen som ledde oss till Daniel som vår bröllopsfotograf, men en oerhört lycklig slump! Redan under förplaneringen pratade vi om vad som utmärker oss som par och vad som är viktigt för oss under själva fotograferingen. På den stora dagen arbetade han för att få oss att känna oss avslappnade, ta en stor variation av bilder och få med motiv som vi tyckte var viktiga. Vi kunde inte vara mer nöjda med leveransen, som inkluderade allt från mer formella poserande foton till det fånigt avslappnade som får oss att minnas hur härlig bröllopsdagen var - allt i vackra färger och kompositioner

Renée B.

Ville ge min blivande man en uppskattad morgongåva, efter två barn ser inte kroppen riktigt ut som man vill att den skall göra men jag gick till fotograferingen super nervös lite på vinst och förlust och helt utan någon som helst erfarenhet. På en gång fick Daniel mig att känna att jag var i trygga händer! Otroligt professionell och lyhörd, kändes otroligt avslappnat och SÅÅ jäkla kul! Världens egoboost! Jag är så otroligt glad att jag övervann min osäkerhet och gjorde detta,ett minne för livet! Jag rekommenderar absolut Daniel Guals Budoirfotografering!

Sofia & Viktor

Vi är supernöjda med bilderna som Daniel tog på vår bröllopsdag, innan, under och efter vigseln. Han fångade de starka ögonblicken på ett utmärkt sätt och de många bilderna vi fick var samtliga noggrant genomarbetade. Dessutom var det väldigt trevligt att jobba med Daniel före, under och efter bröllopet. Han är lätt att ha att göra med och en väldigt duktig fotograf. Vi rekommenderar varmt alla som vill föreviga viktiga ögonblick i livet att samarbeta med Daniel.

Ellinor Nilsson

Jag hade väldigt roligt och kände mig trygg under plåtningen med Daniel, det märktes att han är en erfaren fotograf! Bilderna blev superbra och jag kommer garanterat att vända mig till honom för framtida fotograferingar!

Helhetslösningar för era behov

Tjänster