Modefotograf Stockholm – Vad jag kan erbjuda

På Daniel Gual Photography erbjuds det mesta inom fotografi. Söker ni en fotograf i Stockholm kan ni erbjudas allt från boudoir, eller morgongåva, till matbilder. Vad söker ni? Nedan listas några punkter på vad ni kan vända er till mig för:

  • Företag – porträtt, produktfoton, reklam, mode, event, mat
  • Headshots
  • Privatperson – bröllop, gravidbilder, familjebilder, porträtt/profilbilder
  • Innehåll till hemsida
  • Kurser – systemkamera (grundkurs)

Varför välja Daniel Gual Photography

Genom att lyssna på dig som kund till 100%, följer jag gärna efter er som kunder – var ni än i världen vänder er, trots att jag främst håller till som fotograf i Stockholm. Gillar ni min stil, finns jag tillgänglig för er. På Daniel Gual Photography levereras så mycket mer än bara en bild; med grundvärderingarna kvalitet, erfarenhet, kunskap och trygghet lyckas de komma med spännande typer av fotografering.

modefotograf stockholm

Varför bör man anlita en modefotograf i Stockholm?

Det kanske inte verkar vara så komplicerat att fota ett plagg, en outfit eller kollektion, men faktum är att det finns otroligt många saker att tänka på inför en modefotografering så att man försäkrar sig om att den blir så lyckad som möjligt. En kompetent modefotograf har koll på dessa saker och vet hur han/hon ska skräddarsy sitt arbete efter det givna uppdraget. Dessutom är konkurrensen i modebranschen stor – särskilt i en stad som Stockholm – så det gäller att man ser till att marknadsföra sina kreationer på allra bästa sätt. Detta för att attrahera konsumenterna och för att få ett försprång framför konkurrenterna. Men exakt vad för kunskap sitter en modefotograf på? Några exempel följer nedan:

  • Image. Man skulle i princip kunna säga att allt mode egentligen handlar om är image. Vilken image vill en kollektion utstråla? Och hur ska man på mest effektiva sätt förmedla sagda image? En duktig modefotograf har ett öga för olika images och vet hur man behöver anpassa arbetet för att få den givna imagen att verkligen “hoppa ut ur bilden”. Högst sannolikt har en erfaren modefotograf plåtat många olika typer av mode i sin karriär och kan därför utnyttja sin erfarenhet för att på bästa sätt anpassa arbetet efter olika uppdrag.
  • Ljussättning. Utan den rätta ljussättningen kommer inte kollektionen komma till sin rätt. En bra modefotograf vet att en bra ljussättning är a & o för en kompetent modefotografering. Han/hon vet också hur man hittar den perfekta ljussättningen för plåtningen i fråga.
  • Utrustning. Det finns minst sagt en myriad av olika kameror, linser och annan utrustning på marknaden. En modefotograf vet vilken specifik utrustning som bör brukas i specifika situationer för att säkerställa ett högkvalitativt fotoarbete.

Vad bör man tänka på innan man anlitar en modefotograf i Stockholm?

Fotografi är precis som mode ett yrke med hög konkurrens. Det finns många modefotografer i Stockholm, så det är viktigt att man hittar den rätta för just ens egna behov. Man kan enkelt göra lite research genom att surfa in på olika fotografers webbsidor. En professionell fotograf har nästan alltid lagt upp bilder från tidigare arbeten, så det är en mycket god idé att ögna igenom olika fotografers bilder tills man känner att man hittat rätt.

Jag har på min hemsida lagt upp olika bilder från mina många tidigare arbeten. Dessa är inte bara från mina uppdrag som modefotograf, utan även från t.ex. bröllop, event och reklamkampanjer. Med det sagt är jag inte endast en modefotograf, utan jag arbetar i en mängd olika fält i fotografyrket. Jag kan dock med säkerhet säga att min mångfacetterade erfarenhet av fotografi verkligen har stärkt min kompetens som modefotograf. En riktigt duktig modefotograf bör vara komfortabel med att utföra även andra typer av plåtningar. Det är viktigt att kunna tänka utanför ramarna – inte minst i den ständigt förändrande modevärlden.

Så tveka inte att höra av dig för att boka eller planera en modefotografering. Jag finns alltid här för att svara på alla dina frågor och agera bollplank till dig och dina idéer.

KONTAKT & BESÖKSADRESS

 
Send Message

Izabelle & Christoffer

Med stort engagemang och känslan för att få både vuxna och barn att trivas framför kameran så förevigades vår stora dag med helt underbara bilder långt över vår förväntan

Hanna & Jonathan

Vi kan inte säga hur otroligt nöjda vi är med bilderna! Tack så jättemycket! Helt underbart!

Malin Hole

Det var slumpen som ledde oss till Daniel som vår bröllopsfotograf, men en oerhört lycklig slump! Redan under förplaneringen pratade vi om vad som utmärker oss som par och vad som är viktigt för oss under själva fotograferingen. På den stora dagen arbetade han för att få oss att känna oss avslappnade, ta en stor variation av bilder och få med motiv som vi tyckte var viktiga. Vi kunde inte vara mer nöjda med leveransen, som inkluderade allt från mer formella poserande foton till det fånigt avslappnade som får oss att minnas hur härlig bröllopsdagen var - allt i vackra färger och kompositioner

Renée B.

Ville ge min blivande man en uppskattad morgongåva, efter två barn ser inte kroppen riktigt ut som man vill att den skall göra men jag gick till fotograferingen super nervös lite på vinst och förlust och helt utan någon som helst erfarenhet. På en gång fick Daniel mig att känna att jag var i trygga händer! Otroligt professionell och lyhörd, kändes otroligt avslappnat och SÅÅ jäkla kul! Världens egoboost! Jag är så otroligt glad att jag övervann min osäkerhet och gjorde detta,ett minne för livet! Jag rekommenderar absolut Daniel Guals Budoirfotografering!

Sofia & Viktor

Vi är supernöjda med bilderna som Daniel tog på vår bröllopsdag, innan, under och efter vigseln. Han fångade de starka ögonblicken på ett utmärkt sätt och de många bilderna vi fick var samtliga noggrant genomarbetade. Dessutom var det väldigt trevligt att jobba med Daniel före, under och efter bröllopet. Han är lätt att ha att göra med och en väldigt duktig fotograf. Vi rekommenderar varmt alla som vill föreviga viktiga ögonblick i livet att samarbeta med Daniel.

Ellinor Nilsson

Jag hade väldigt roligt och kände mig trygg under plåtningen med Daniel, det märktes att han är en erfaren fotograf! Bilderna blev superbra och jag kommer garanterat att vända mig till honom för framtida fotograferingar!

Helhetslösningar för era behov

Tjänster